Miočićev trener: Stipe mora provjeriti što se događa s potkoljenicom

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2017 15:24h Autor:

Miočić

I dalje nije potpuno jasna situacija s ozlijeđenom potkoljenicom Stipe Miočića. Podsjećamo, ona je posljedica nekoliko snažnih “low kickova” koje je Dos Santos uputio na početku međusobnog dvoboja na UFC-u 211.

Miočić je nakon meča vidno šepao, a pojavile su se različite informacije. Najprije, da je noga slomljena što je naknadno demantirano. Prema onome što se može iščitati iz medicinskih suspenzija, noga bi trebala biti OK s obzirom da UFC prvak nije dobio dugu suspenziju i trebao bi se moći vratiti u Octagon već za desetak dana.

Ipak, najnovija informacija koju smo uspjeli iskopati na portalu “news-herald” kaže da će Stipe ipak morati podrobnije provjeriti  što se točno događa s potkoljenicom. Tako barem tvrdi njegov glavni trener Marcus Marinelli.

On je u kratkom razgovoru s novinarom ustvrdio da niti sam nema pouzdanu informaciju, no da “bi Stipe to morao dati malo bolje pogledati kod doktora”.

“Vjerojatno će morati ići kod doktora. I dalje nismo sigurni što se događa”, poručio je Marinelli koji nije želio dodatno komentirati situaciju niti špekulirati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI