Miočića “zamijenili” s Cro Copom: Hoće li ispucati svoj zaštitni znak – lijevi high kick? (VIDEO)

UFC 24.05.2012 09:06h Autor:

Stipe Miočić i Joey Beltran (Photo by ESPN)

“Spreman sam za rat, nije mi bitno na koji način ću stići do pobjede. Nokaut, prisiljavanje na predaju, odluka, sasvim mi je svejedno”, izjavio je Stipe Miočić u jednom od mnogih intervjuu koje je odradio jučer u sklopu otvorenog treninga za javnost uoči UFC-a 146 i dvoboja protiv Shanea Del Rosarija.

Kako je američko-hrvatski udarač prilagodio treninge Del Rosariju s obzirom da je uskočio doslovce u posljednji trenutak?

“Uvijek treniram jer pokušavam konstantno biti u formi baš zbog ovakvih situacija. Stoga, nije bilo nikakvih problema, pripremljen sam kao i obično. Radio sam malo više s kontra gardovima jer je Shane lijevak.”

Gdje je najjači donedavni borac u Strikeforceu?

“Najviše se trebam bojati njegovih koljena i udaraca nogama. Stvarno je kvalitetan u tom segmentu. Osim toga, radi se o izuzetno brzom borcu.

Stipu su na kraju indirektno usporedili s Cro Copom upitavši ga hoće li ispucati svoj zaštitni znak “lijevi high kick”? On je prihvatio šalu i odgovorio:

“Da barem imam takvu fleksibilnost. Možda ispucam desni. Desna je bolnica”, zaključuje Miočić uz smješak.

Fight Site je za vas izdvojio još jedan video intervjua našeg borca, onaj za CroatianSports.com gdje možete vidjeti i ekskluzivne snimke treninga Miočića za dvoboj protiv Del Rosarija.

Izravan prijenos priredbe godine iz Las Vegasa možete gledati ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTv, kanal 25) u noći sa subote na nedjelju, 27. svibnja, s početkom u 04:00h. Snimka je raspoloživa čitavu nedjelju na istom kanalu.

Glavne borbe:

Junior dos Santos (c) vs. Frank Mir

Antonio “Bigfoot” Silva vs. Cain Velasquez

Roy Nelson vs. Dave Herman

Stefan Struve vs. Lavar Johnson

Shane del Rosario vs. Stipe Miocic

Uvodne borbe:

Mike Brown vs. Daniel Pineda

Jason “Mayhem” Miller vs. CB Dollaway

Edson Barboza vs. Jamie Varner

Diego Brandao vs. Darren Elkins

Paul Sass vs. Jacob Volkmann

Dan Hardy vs. Duane Ludwig

Glover Teixeira vs. Kyle Kingsbury

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI