Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić vs. Ngannou – Smrtonosno oružje! (FOTO) | Fight Site

Miočić vs. Ngannou – Smrtonosno oružje! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2017 17:11h Autor:

Miočić vs. Ngannou

Stipe Miočić i Francis Ngannou trenutna su inspiracija mnogim dizajnerima ili autorima videa, a jedan od nama najzanimljivijih uradaka pronašao je inspiraciju u poznatom filmskom seriju, Smrtonosno oružje.

U pitanju je sjajna montaža lica Miočića i Ngannoua na filmski plakat, a film je ovog puta dobio 220. nastavak, odnosno u pitanju je UFC 220. Nema sumnje kako su udarci Miočića i Ngannou uistinu smrtonosna hladna oružja, a njihov okršaj s razlogom neki zovu možda i najboljom borbom za teškašku titulu u UFC povijesti.

Mioičić u ovoj borbi ima priliku ugasiti veliki hype koji je UFC stvorio oko svog novog mezimca, budući da je promocija Kameruncu osigurala sve što mu je potrebno da bi postao nova najveća zvijezda promocije. No, UFC ovakvog prvaka još nije imao, toliko tehnički potkovanog i bez pravih nedostataka. Ipak, morati će se pripaziti nevjerojatno snažnog udarca Kamerunca, a ukoliko to uspije anulirati, Miočić će postati prvi čovjek koji je uspio tri puta obraniti UFC-ov teškaški naslov. To mu od sveg srca želimo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI