Miočić spreman boriti se protiv Jonesa, no Cormier je prioritet

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2018 18:58h Autor:

Stipe Miočić i Jon Jones

Povratak Jona Jonesa, u situaciji gdje Daniel Cormiera ima namjeru boriti se protiv Brocka Lesnara, otvara opciju za jedan drugi teškaški okršaj za “Bonesa”. U pitanju je potencijalna borba protiv Stipe Miočića, a saznali smo i što Miočić misli o nečemu takvom.

Ekipa s TMZ Sports portala odlučila je istražiti tu priču te su se obraniti menadžeru Stipe Miočića, Jimu Walteru, koju je rekao kako se njegov najpoznatiji klijent osjećao kada su posljednji put kontaktirali.

“Stipe trenira i spreman je boriti se. Boriti će se protiv bilo koga, uključujući Jonesa. No, naš prioritet je revanš protiv Daniela Cormiera za UFC titulu”, rekao je Walter. To ne bi trebalo čuditi, budući da je Stipe odmah nakon poraza i ostanka bez titule rekao kako ga zanima samo revanš i da će na njemu zahtijevati cijelo vrijeme, koliko god to značilo da će provesti izvan kaveza.

Walter je još citirao Miočića, koji je samo ponovio ono što smo naveli:

“Nakon što sam nekoliko godina dobio priliku nositi baklju teške kategorije, boriti se dva ili tri puta godišnje te nakon što sam obranio titulu više puta nego bilo tko u UFC povijesti. Mislim da sam zaslužio pravo na taj revanš.”

Kao vjerojatni protivnik Jonesa spominje se Alexander Gustafsson te bi to u tom slučaju trebala biti borba za naslov prvaka poluteške kategorije, koji bi tim putem ostao upražnjen, povodom Cormierovog umirovljenja. Što se tiče Miočića, krenutno se realnom čini opcija po kojoj se i on bori za teškaški pojas, no također upražnjeni, neovisno o tome hoće li prije toga biti kod Daniela Cormiera ili Brocka Lesnara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI