Miočić se kratko obratio fanovima putem Twittera (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2018 07:35h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić ponio se šampionski nakon poraza od Daniela Cormiera te se odmah iz svlačionice javio putem objave na Twitteru.

Još jedan dokaz sportske veličine Stipe Miočića je ponašanje nakon šokantnog poraza koji je rezultirao gubitkom pojasa UFC prvaka teške kategorije. Za razliku od mnogih bivših šampiona, koji bi se nakon ovakvih poraza povukli iz javnost na neko vrijeme, Miočić je otišao u svlačionicu, istuširao se, presvukao se u odijelo namijenjeno za press konferenciju te se fotografirao i uz tu fotografiju obratio fanovima.

“Večeras nije bila moja noć. Osjećam se dobro. Hvala svim mojim fanovima na podršci. Volim vas! Vidimo se kod kuće”, kratko je napisao Stipe, a na fotografiji je vidljiv osmjeh.

Nema Stipe previše toga za žaliti, a posebno ne samom sebi zamjeravati. Dao je sve od sebe i odradio je borbu u svom stilu bez ikakvog suzdržavanja. Naravno da je mogao taktički odraditi bolje i kvalitetnije, no nećemo biti generali nakon bitke. Miočić je ovakvim stilom borbe došao na vrh i upravo zbog ovakvog stava se vrlo lako može na njega vratiti.

A sada je vrijeme za odmor i uživanje u obiteljskom životu. Idućeg mjeseca mu dolazi prinova i tim će se putem ovaj poraz brzo zaboraviti. Uostalom, Stipe Miočić je i dalje najuspješniji teškaški UFC prvak u povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI