Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić reagirao na posljednju Cormierovu izjavu: Reci datum i mjesto! | Fight Site

Miočić reagirao na posljednju Cormierovu izjavu: Reci datum i mjesto!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2018 14:06h Autor:

Cormier vs. Miočić

Posljednje izjava Daniela Cormiera nije nikako mogla zaobići Stipu Miočića, koji je na nju brzo reagirao, kratko poručivši da je za revanš spreman bilo kada i bilo gdje.

Kao što možete vidjeti na gore podijeljenom linku, do izjave je došlo tijekom komentatorske odjave UFC 227 eventa. Cormier, koji je bio jedan od trojice za mikrofonom, izjavio je kako je Demetrious Johnson svakako zaslužio revanš protiv Henrya Cejuda. Tu se onda ubacio Joe Rogan koji ga je pitao ne zaslužuje li onda isto to i Stipe Miočić.

Cormiera je u početku zatekao, da bi onda ovaj između redaka priznao kako njegovi razlozi za borbu protiv Brocka Lesnara baš i nemaju veze sa sportom te da je Miočić svakako zaslužio borbu. Onda je dodao kako je spreman boriti se s Miočićem ukoliko Lesnar iz bilo kojeg razloga je bude u mogućnosti nastupiti. Kako su mnogi uvjereni da kečerska zvijezda neće proći na doping testu, isti su to shvatili kao poruku da je spreman Miočiću pružiti priliku da mu se revanšira.

Miočić je naravno nestrpljiv, a već ranije je rekao kako ga zanima samo borba za titulu te je najavio kako se UFC-u neće svidjeti što će se dogoditi ukoliko mu to ne osigurao. Ovog puta je samo citirao objavu novinara Chamatkara Sandua, koji je prenio ono što je rekao Cormier te je samo dodao: “Cormier, reci mjesto i vrijeme.”

Je li zločesto reći kako se nada da će Brock Lesnar, nebitno za razlog, morati odustati od borbe protiv Cormiera? Vjerujemo da nije, jer Stipe je svakako zaslužio priliku osvetiti nesretni poraz s UFC 226 eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI