Miočić pola kile lakši od britanskog majstora partera: Noćas okršaj u Omahi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2012 06:31h Autor:

Miočić i De Fries

Svi borci UFC on Fuel 1 priredbe, uključujući i našeg Stipu Miočića, prošli su na službenoj vagi za noćašnju priredbu koju ćemo pratiti iz američke Omahe s početkom u 02:00h iza ponoći.

Fight Channel vam ovaj put potpuno besplatno donosi cijeli glavni program, a sve borbe možete pogledati na jednoj od platformi FC-a, uključujući i MaxTV, kanal 25.

Hrvatski borac kojeg ćemo noćas drugi put gledati kako ulazi u UFC-ov oktogon imao je, za sebe karakterističnih, 108 kilograma, dok je Britanac Philip De Fries težio tek pola kilograma više. Miočić je na vagi izledao impresivno, baš kao i inače, te tijelesno besprijekorno spremno.

Prvo sučeljavanje ovog neporaženog teškaškog dvojca nije prošlo pretjerano vatreno, no s ozbirom da obojica rijetko odu u drugu rundu, nema sumnje da nas noćas čeka pravi vatromet akcije.

Bilo je zanimljivo vidjeti i koliko će se teški pojaviti sudionici drugog teškaškog obračuna UFC on Fuel 1 priredbe – Stefan Struve i Dave Herman. Ovaj potonji je na vagu stao s nešto više od 105 kilograma, dok je nizozemski neboder bio čak 10 kila teži i imao je 115.

Još vas jednom podsjećamo kako vam Fight Channel sve borbe glavnog dijela programa donosi potpuno besplatno na svim svojim platformama. Početak programa je u 02:00h iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI