Miočić otkriva: Pričali smo o Madison Square Gardenu, ali niti jednom mi nisu ponudili Cormiera

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2018 18:16h Autor:

Stipe Miočić

Kako je Stipe Miočić ljutito reagirao povodom ugovaranja borbe Daniela Cormiera i Derricka Lewisa, tako je odmah medije zanimalo doći do još pokoje izjave. I to je uspjelo Brettu Okamotu s ESPN-a.

Miočić je u srpnju od Daniela Cormiera izgubio titulu UFC-ovog teškaškog prvaka i sve od tada se nada revanšu. Rekao je kako ne želi niti jednu drugu borbu, no možda se na neki način i pomirio s time da Cormier planira čekati Brocka Lesnara. Ipak, ugovaranje borbe protiv Lewisa, koji je posljednji put nastupio prije samo par dana, itekako ga je razljutilo. Do njega je, putem SMS-a, uspio doći Brett Okamoto s ESPN-a.

“Bio sam u pregovorima, odnosno planirao sam ponuditi svoj nastup u Madison Square Gardenu, da bih spasio event, ali niti u jednom trenutku nisu mi ponudili Cormiera. Protiv njega sam se spreman boriti bilo kada i bilo gdje. Sve o čemu razmišljam je kako vratiti pojas u svoje vlasništvo”, napisao mu je Stipe.

Već je ranije danas otkrio kako bi sigurno prihvatio borbu za tri i pol tjedna, da su mu je ponudili. Naravno, tu se nije uzela u faktor činjenica da Cormier gotovo sigurno ne bi prihvatio Miočića, kao što je bio spreman prihvatiti na papiru puno lakšeg protivnika, što je Lewis.

“Očistio sam diviziju, obranio sam titulu više puta nego itko prije i želi li mi netko reći da ne zaslužujem priliku pokušati je vratiti? Možemo me poljubiti u dupe ako mislite da ne zaslužujem!”, još je jednom porukom dodao Stipe.

Nije Stipe jedini ljut ili razočaran, većina fanova smatra kako Lewis nije zaslužio tu priliku, posebno nakon izjave od nedjelje, kada je i sam rekao da tjelesno nije spreman odraditi tako zahtjevnu borbu. No, već idući dan promijenio je priču te je rekao kako bi uz dobar honorar to bio spreman odraditi. Na kraju je dan honorar vjerojatno stigao i Lewis je postao headliner UFC 230 eventa. Najrazočaraniji čovjek takvim raspletom svakako je bivši prvak, Stipe Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI