Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić odgovorio na situaciju s Francisom Ngannouom (FOTO) | Fight Site

Miočić odgovorio na situaciju s Francisom Ngannouom (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2017 21:01h Autor:

Stipe Miočić (Instagram)

Dok cijeli MMA svijet priča o Francisu Ngannou i tome koliko Stipe Miočić uopće imati šanse zadržati pojas UFC prvaka, vatrogasac iz Clevelanda je flegmatično u svom stilu odgovorio na cijelu situaciju.

UFC-ova teška kategorija napokon je najkomentiranija stvar u MMA svijetu, što dugo nije bila, vjerojatno još od borbe Brocka Lesnara i Alistaira Overeema, a to je bilo uistinu davno. Glavni razlog za to je Francis Ngannou i njegova impresivna pobjeda nad Alistairom Overeemom, kao i činjenica da je upravo on idući izazivač prvaka teške kategorije, Stipe Miočića.

I dok svuda možemo pronaći komentare o toj borbi, koja se tek treba dogovoriti te dok “stručnjaci” sa svih krajeva svijeta iznose svoje stavove, analize i prognoze, Miočić odmara u Clevelandu, prati druge sportove te se zabavlja i opušta na druge načine kako to on inače preferira. Za to vrijeme njegovi predstavnici rade na završnim poglavljima njegovog novog UFC ugovora i sve izgleda idilično za prvaka.

Pa čak i nakon što je Ngannou zastrašujuće savladao Overeema. Uostalom, Miočić je napokon našao i svoj odgovor na najaktualniju MMA temu. I za to se poslužio Instagramom. Kako je to napravio i što je želio reći, najbolje da pogledati sami, dodatna objašnjenja jednostavno nisu potrebna.

And still…

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocicufc)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI