Miočić odgovorio na pitanje je li meč protiv Velasqueza idući (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2017 11:03h Autor:

Screenshot

Stipe Miočić će  biti dio UFC on FOX 25 priredbe koja je na rasporedu narednog vikenda u Long Islandu. Ne, Miočić neće biti u ulozi promotora kao UFC prvak, nego će prvi put u karijeri biti nekom drugom borcu u kutu. Radi se o njegovom najboljem prijatelju veteranu Gianu Villanteu, koji će u Nassau Memorial dvorani ukrstiti rukavice s Patrickom Cumminsom.

Problemi za UFC: Stipe ne želi u Octagon dok mu ne poboljšaju ugovor

“On je moj pomagač ovaj vikend, nosit će mi kantu za pljuvanje, vozit će mi auto, kuhat mi doručak čitav tjedan. Super je ovo”, potvrdio je uz dozu humora Villante u mikrofon Ariela Helwanija, a ispred kamere se našao i UFC prvak.

“To je moj kompić. To mi je najbolji prijatelj. I Weidman je tu s nama. Prvi put mi je ovo da sam nekome u kutu”, potvrdio je Miočić.

U tom trenutku je Helwani pokušao razgovarati s “Vatrogascem” o temi koja zaokuplja MMA medije protekla dva dana, a radi se naravno o njegovim problemima s UFC ugovorom. Miočić, naime, odbija pregovore oko idućeg protivnika dok mu UFC ne poboljša uvjete. No, Stipe nije bio razgovorljiv te je Helwanija uputio na svoj menadžment. Ipak, i sama reakcija UFC šampiona je bila dovoljna da se može shvatiti kako je odnos između njega i njegovog poslodavca ponovno u krizi.”

“Vidjet ćemo, zar ne? Razgovaraj s mojim menadžmentom. Razgovaraj s njima”, ponavljao je Stipe.

Čitav intervju Villantea i Miočića pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI