Miočić nije izdržao: Upao u žestoku “trash talk” prepirku s Cormierom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2018 10:29h Autor:

Daniel Cormier i Stipe Miočić

Stipe Miočić nikada do sada u čitavoj karijeri nije sudjelovao u “trash talk” obračunu preko društvenih mreža. No, noćas je i inače uvijek smireni “Vatrogasac” izgubio živce. Čitava situacija s UFC-om, ignoriranje njegovih neupitnih rezultata i u konačnici činjenica da su Lewisu dali priliku, a ne njemu koji to zaslužuje, su se odrazili na njega.

Sve je počelo zapravo dan ranije kada je Miočić čuo da će Derrick Lewis biti taj koji će izazvati Daniela Cormiera na UFC-u 230 u Madison Square Gardenu. Bivši prvak je na društvenim mrežama razočarano napisao:

Stipe potvrdio da je bio spreman uskočiti na UFC 230: “Svi znaju da 9 od 10 puta pobjeđujem protiv DC-ja”

“Devet od deset puta ću pobijediti DC-ja. Svi to znaju! I DC to zna. Niti jedan teškaš u povijesti nije ostvario ono što sam ja napravio. Ja sam najveći u teškoj kategoriji.”

Iako je do sada vladalo veliko poštovanje između njega i Cormiera, DC je odlučio odgovoriti Stipi sugerirajući da je zbog snage nokauta izgubio pamet.

“Dovraga, čini se da sam nokautom od Stipe Miočića učinio budalu. Daj molim te frende, ne budi žedan! I dalje si dobar. I dalje si sljedeći iza Brocka Lesnara, ako ovaj ne bude mogao!”, stoji u ironičnoj i potcjenjivačkoj poruci aktualnog prvaka u dvije kategorije.

Vrlo brzo smo dočekali novi odgovor od američko-hrvatskog borca. Odgovor je zanimljiv i zato što je Miočić u njemu otkrio da se prije nekoliko tjedana sam ponudio UFC-u da uskoči u meč protiv Cormiera u Madison Square Gardenu.

“Da, pobijedio si me te noći. To poštujem. Ali to se nikada neće ponovno dogoditi. Ja sam nosio baklju na čelu ove divizije jako dugo. Uopće ne spavam zbog novorođene kćeri, ali i dalje sam se ponudio da se borim protiv tebe 3. studenog s NULA treninga i to prije par tjedana”, odgovara Stipe i zaključuje ovaj “trash talk” rat barem za sada.

Bilo kako bilo, UFC 230 je dobio svoj “main event”. A to je Cormier vs. Lewis. U ovom trenutku se uopće ne zna kakva je sudbina Stipe Miočića u elitnoj promociji i kada bi ga ponovno mogli vidjeti u akciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI