Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić navečer trenira za UFC, a preko dana spašava unesrećene ljude! | Fight Site

Miočić navečer trenira za UFC, a preko dana spašava unesrećene ljude!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2011 13:39h Autor:

Stipe Miočić ima i dnevni posao

“Beltran ima teške ruke”, izjavio je Stipe Miočić uoči svog subotnjeg debija u UFC-u. No, ima i Amerikanac hrvatskih korijena koji u najjaču svjetsku MMA promociju dolazi sa savršenim scoreom od 6:0.

Ipak, novinare je više od odličnih dosadašnjih rezultata impresionirao njegov svakodnevni posao. Osim što se tuče u kavezu, Miočić je preko dana medicinski asistent koji pomaže unesrećenima i radi s vatrogasnom ekipom. I dok se u kavezu oslanja na svoju brzinu koja je impresivna za teškaša, dok spašava ljude, vjeruje u svoju mirnoću.

“Morate ostati mirni u tim trenucima, a jednako tako miran moraš biti i u kavezu. Onaj koji izgubi konce u mom poslu, može izgubiti pacijenta. Borac koji izgubi mirnoću i kavezu će vrlo vjerojatno izgubiti i meč”, objašnjava Miočić.

Još nešto po čemu se Stipe isticao tijekom svojih srednjoškolskih dana jest bio njegov nevjerojatan sportski talent i raznovrsnost. Za svoju je školu nastupao u čak tri sporta: hrvanju, baseballu i američkom nogometu. Kasnije se bacio i u boks koji mu je odmah legao.

No, Miočić je svjestan da je tek na početku svog MMA puta. Kaže da je spreman naporno raditi i graditi karijeru…

“Želim otići sve do vrha i Caina Velasqueza”, zaključuje Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI