Miočić na meksičkoj plaži uživa i još uvijek ne misli na Octagon (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2017 14:17h Autor:

Screenshot

Iza Stipe Miočića je nevjerojatna godina u kojoj je postigao više manje sve što jedan sportaš njegovog kalibra sanja. Izborio je izazivačku poziciju u najtežoj mogućoj konkurenciji, kapitalizirao ju je protiv Werduma u neprijateljskom Brazilu te je uspješno obranio pojas UFC prvaka pred vlastitom publikom u Clevelandu. Nije samo uživao u plodovima teškog rada kada je u pitanju profesionalni dio života. Hrvatski Amerikanac je posložio život i kada je u pitanju onaj privatni dio. Oženio se dugogodišnjom suprugom RyanMarie, kupio je novu kuću u koju se nedavno doselio, posjetio je drugu domovinu u kojoj je dočekan kao MMA super zvijezda te je na samom kraju godine otišao na toliko željeni – medeni mjesec.

Miočić posljednje dane (prve dana u novog godini), što se može vidjeti i na njegovom Instagram profilu, provodi u mondenom i egzotičnom meksičkom odmaralištu Los Cabos zajedno sa suprugom. I tamo mu je sjajno…

“Napokon sam uspio pronaći vremena kako bi otišli na naš medeni mjesec i moram vam priznati… Cabo je nevjerojatan. Sutra se vraćamo kući što i neće biti pretjerano teško jer nam naši psi jako nedostaju. Osim toga čujem da je vrijeme u Clevelandu upravo ovakvo”, poentirao je ironično Miočić na kraju poruke uz koju je postavio fotografiju zajedno sa suprugom na plaži.

Očito je kako je Miočić potpuno izvan ozbiljnog stroja kada su u pitanju treninzi i pripreme za sljedeći dvoboj, no jednako je tako za pretpostaviti da će se UFC prvak po povratku u SAD žestoko baciti na treninge. Za sada se ne zna kada bi drugi put u karijeri trebao braniti pojas, no zna se da su ga se MMA fanovi zaželjeli. Baš kao i njegov poslodavac kojem je potreban kako bi predvodio PPV priredbe i donosio mu zaradu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI