Miočić: Ja sam samo UFC prvak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2016 14:43h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić je u 14 sati (srijeda) sletio u Zagreb gdje će boraviti naredna dva dana. Ovo je prvi Miočićev dolazak u Hrvatsku nakon što je osvojio pojas UFC prvaka i postao globalna UFC super zvijezda. Hrvatsko-američki borac je stigao iz svog Clevelanda preko Londona gdje se također družio s novinarima i davao intervjue.

U razgovoru za ugledni Independent, UFC-ov šampion u teškoj kategoriji je otkrio zašto je uzeo polugodišnju pauzu od najtecanja. Naime, u Octagon bi se trebao vratiti tek u ožujku sljedeće godine.

“Prebijen sam jednostavno, to što starim nije najugodnija vijest. Počeo sam se raspadati. Ujutro kada se dižem iz kreveta me sve boli, jedva se ispravim i sve u meni kvrca. To nije ugodno”, rekao je na početku Stipe i dodao:

“To je razlog. Htio sam svom tijelu dati vremena da se odmori. Htio sam se osjećati bolje prije nego što sljedeći put krenem u kamp i počnem se pripremati za borbu. Također sam htio malo uživati u praznicima sa svojom obitelji, no zapravo je razlog oporavak.”

Kada je na rasporedu povratak?

“Ja sam spreman onda kad me UFC pozove. No, nadao sam se da bi to moglo biti u ožujku. Negdje početkom 2017. ili u proljeće. Bit će onako kako UFC želi. Ja nisam match maker, čak niti ne radim planove za sebe. Da se bavim time, očito je da ne bi bio borac. Sve ovisi o ljudima iz UFC-a i tako će i biti.”

Upravo u ožujku na rasporedu je veliki UFC-ov event u Londonu. S obzirom na hrvatske korijene, ali i da će teško titulu braniti u Zagrebu, London i nije loša opcija…

“Mrzim previše letjeti i puno putovati, ali ako UFC smatra da bi moj sljedeći meč trebao biti ovdje u Londonu, onda će tako biti. To bi bilo sjajno. Iskreno, ne biram previše. Ja sam samo prvak. Gdje god me žele, bit ću spreman”, zaključuje Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI