Miočić ima novu ideju za borbu protiv Cormiera

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2019 10:20h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić nema namjeru odustati od zahtjeva za borbom protiv Daniela Cormiera. To je potvrdio novom objavom, svojevrsnim odgovorom na događanja u teškoj kategoriji.

Borba Francisa Ngannoua i Caina Velasqueza bila je izuzetno važna za UFC-ovu tešku kategoriju i potencijalne buduće mečeve. Za Stipu Miočića pobjeda Caina Velasqueza bila je iz više kuteva gledanja najbolja opcija, no do nje nije došlo. Francis Ngannou ponovno je isti onaj opaki nokauter koji melje sve pred sobom, kao prije nešto više od godinu dana i UFC ga vrlo lako može staviti ispred bivšeg prvaka. Daniel Cormier je, kao što možemo vidjeti u gore podijeljenom članku, rekao da se ipak nema namjeru boriti protiv njega. No, svi znamo da se takve stvari lako mijenjaju.

Miočić je i dalje na čekanju, a na čekanju je za sada i cijeli UFC 236 event, koji manje od dva mjeseca prije održavanja i dalje nema svoju glavnu borbu. Tako Stipe kreće u novo lobiranje revanša.

“Daniel Cormier, UFC 236 još uvijek nema glavnu borbu. Fanovi zaslužuju borbu za teškašku titulu. Ja protiv tebe, 13. travnja, itekako ima smisla. Hoćemo li to službeno dogovoriti ili što”, napisao je Miočić na Twitteru.

Cormier mjesecima na ovakve poruke nije odgovarao. Prošli put je odlučio dati svoje mišljenje i to nije najbolje prošlo. Vjerojatno će dva puta razmisliti prije nego što ovog puta odluči uzvratiti nekom svojom izjavom. Nakon toga je izjavio da bi se već vjerojatno borio protiv Miočića da nije ozlijeđen, no posljednja izjava vodi prema tome kako smatra da Miočić treba odraditi još jednu borbu prije njihovog novog susreta.

Što se tiče UFC 236, za taj se event očekuje da bi trebao donijeti razrješenje situacije u lakoj kategoriji. Špekulira se o borbi za privremenu titulu lake kategorije te o borbi Conora McGregora protiv Donalda Cerronea. Ujedno je ta borba automatski kandidat za spomenuti privremeni pojas, iako tu malo bolje akcije imaju Tony Ferguson i Dustin Poirier, što je borba koju bi fanovi htjeli vidjeti. No, i dalje tu ima mjesta za teškašku akciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI