Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić i Overeem odradili press konferenciju i sučeljavanja (VIDEO) | Fight Site

Miočić i Overeem odradili press konferenciju i sučeljavanja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2016 21:37h Autor:

Stipe Miočić i Alistair Overeem

Dva dana prije početka UFC 203 eventa, Stipe Miočić, Alistair Overeem i ostatak glavnog programa eventa su odradili press konferenciju, nakon čega su uslijedila i prva sučeljavanja.

Osim Stipe i ‘Reema’, na pitanja novinara su odgovarali Fabricio Werdum, Travis Brown, Mickey Gall i Phil “CM Punk” Brooks. Zanimljivo je kako su gotovo svim borcima podjednako postavljanja pitanja, no nekako su ona najzanimljivija dolazila CM Punku i Mickeyu Gallu.

Stipe je pun samopouzdanja, što se na kraju press konferencije vidjelo i pri sučeljavanju. Moramo priznati da ga niti malo nije strah Overeema, odnosno da se niti na trenutak ne boji poraza. S druge strane, i Overeem je u takvom sličnom raspoloženju, no kraj njegovog iskustva se to očekuje.

Sutra, tijekom dana, slijede uranjena vaganja, koja će donijeti službene rezultate, a u večernjim satima će se borci i sučeliti nakon službenog eventa vaganja. Pogledajte kako je izgledalo ovo danas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI