Miočić i Ngannou pogledali jedan drugom u dušu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2018 23:42h Autor:

Miočić i Ngannou

Prema standardiziranom UFC protokolu, dva dana prije samog eventa održan je Media day, nakon kojega uvijek slijede prva sučeljavanja boraca. Između Miočića i Ngannoua sve je izgledalo vrlo ozbiljno.

Nećemo reći ništa krivo ako kažemo da su jedan drugom pokušali figurativno pogledati u dušu. Ne znamo koliko su u tome uspjeli, no intenzitet samog sučeljavanja bio je na jednoj jako visokoj razini. Posebno je bilo zanimljivo vidjeti podosta hladnu reakciju Stipe Miočića na srdačno pružanje ruke od strane Dane Whitea, uz prigodni osmijeh. Predsjednik UFC-a mu je nešto i rekao, no nismo mogli čuti što. Možda saznamo u jednoj od idućih epizoda Embeddeda.

Ništa manje intenzivno nije bilo niti između Daniela Cormiera i Volkana Oezdemira, iako nam je prvak na trenutke čak izgledao nezainteresirano. Na kraju je nešto rekao Oezdemiru te pokušao baciti šalu na račun njegovih cipela. Svoje sučeljavanje odradili su i preostali sudionici glavnog programa, gdje će se Shane Burgos boriti protiv Calvina Kattara, Gian Villante protiv Francimara Barrosa i Thomas Almeida protiv Roba Fonta.

Ispod teksta nalazi se službeni UFC-ov video sučeljavanja, ali i onaj MMA Fightinga uz komentar Ariela Helwania.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI