Miočić i Ngannou dobili službeni poster (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2017 17:13h Autor:

Stipe Miočić

UFC 220, kojeg će predvoditi borba za teškašku UFC titulu između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, dobio je svoj službeni poster. Pogledajte ga.

Do velikog eventa, koji će osim spektakularnog teškaškog duela donijeti i borbu za titulu poluteške kategorije, između Daniela Cormiera i Volkana Oezdemira, ostalo je još točno mjesec dana, a to je savršen trenutak za objaviti službeni plakat, na kojem se nalazi dva trenutno najopasnija teškaša svijeta, zajedno sa spomenutim dvojcem poluteškaša.

Miočić ispred sebe ima ogromnu priliku postati jedini teškaš koji je uspio tri puta obraniti UFC-ovu titulu, a s druge strane će imati borca oko kakvog već dugo nije viđena ovakva manija, barem kada su u pitanju teškaši. UFC-ova mašinerija se pobrinula izgraditi priču o najopasnijem čovjeku svijeta, a na Stipi Miočiću je da dokaže kako to nije tako, nego da ta titula s pravom pripada njemu, kao i pojas koji nosi.

U borbi prije njihove, Daniel Cormier morati će se obračunati s borcem koji je do sada dokazao kako jednim udarcem može srušiti apsolutno svakoga tko dođe ispred njega. Teško je zamisliti da netko napad na titulu osigura već u svojoj prvoj UFC godini, no švicarsko-turski borac je u tome uspio, a sada želi i još jednu titulu donijeti u Europu. Ali, ispred sebe ima čovjeka od kojeg je do sada bolji bio tek Jon Jones.

Pogledajte poster!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI