Miočić i Cormier oduševljeni najavom Whitea: “Pobjednik bi mogao dobiti Brocka Lesnara!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2018 13:56h Autor:

Miočić Lesnar, Cormier

Nakon što je prije nekoliko dana potvrdio veliku vijest da se Brock Lesnar vraća u Octagon, predsjednik UFC-a Dana White sinoć je otkrio i s kim bi se WWE zvijezda mogla suočiti u svojoj povratničkoj borbi.

Sinoćnja press konferencija povodom 25. godišnjice UFC-a ugostila je brojne zvijezde s  nadolazećih priredbi, pa tako i prvaka teške kategorije Stipu Miočića i njegovog idućeg protivnika, poluteškaškog prvaka Daniela Cormiera.

Novinar Ariel Helwani s MMA Fightinga iskoristio je priliku da upita Whitea hoće li se Lesnar u povratničkom meču obračunati s pobjednikom borbe Miočić- Cormier?

“Da, to je mogućnost”, rekao je predsjednik.

Whiteova izjava oduševila je dvojac, naročito Cormiera koji je reagirao kao da je upravo dobio na lutriji, jer borba s popularnim Lesnarom svakom borcu sigurno donosi milijune dolara zarade.

“Mislim da Conor McGregor to zove ‘noć crvenih gaćica.'” komentirao je Cormier potencijalni meč. “A kada se borite protiv Lesnara, ili nastupate na istom popisu borbi, to je kao tri noći crvenih gaćica. Jer lova onda pada s neba. Ako se borite s Brockom dobro ćete zaraditi. Da, to bi bilo sjajno, jer kada se borite protiv Brocka onda budete i plaćeni.”

Miočić i Cormier će se za titulu teške kategorije boriti 7. srpnja u glavnoj borbi UFC 226 priredbe u Las Vegasu.

Detalji oko Lesnarovog povratka još uvijek nisu poznati. Bivši prvak je još uvijek pod ugovorom s kečerskom organizacijom WWE, a budući da je u posljednjem nastupu na UFC-u 200 bio dopingiran, pri povratku u UFC očekuju ga još mjeseci neodrađene suspenzije kao i pola godine testiranja od strane antidopinške agencije USADA-e.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI