Miočić i Cormier odradili međusobni duel u hokeju na ledu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2018 19:22h Autor:

Daniel Cormier i Stipe Miočić

Došla je na red i epizoda 27. sezone Ultimate Fightera u kojoj se održava “trenerski izazov”, odnosno dio sezone u kojem Dana White bira disciplinu u kojoj će suprotstaviti trenera timova. Za Stipu Miočića i Daniela Cormiera odabrao je hokej na ledu.

Treneri i borci odvedeni su u trening dvoranu hokejaškog profesionalnog tima Vegas Golden Knight, inače viceprvaka ovogodišnje NHL sezone. Tamo ih nije čekao Dana White, ali čekao ih je ekran putem kojeg im se predsjednik UFC-a obratio te je otkrio kako je za njih odabrao međusobni duel u hokeju na ledu.

Ukratko, svaki sudionik trebao je izvesti 10 kaznenih udaraca protivniku, koji je u tom slučaju bio u ulozi vratara. Pobjedniku pripada 10.000 dolara, a svakom članu njegovog tima još 1500. Da bi bilo zanimljivije te da bi se dodatno motivirao, Cormier je obećao kako će, u slučaju svoje pobjede, svakom članu tima dodati još toliko. Miočiću se osmjehnula sreća u bacanju novčića i on je odabrao kako će prvi stati na gol.

Činilo se to kao dobra odluka, budući da Cormier nije nikako mogao držati ravnotežu te bi nakon svakog udarca pao na zemlju. Ipak, uspio je pogoditi četiri puta iz deset pokušaja, čime je stavio dobar izazov pred Miočića, koji je na ledu izgledao stabilnije i sigurnije od njega. Taj dojam dodatno se pojačao nakon što je Stipe pogodio gol iz prva tri pokušaja te su mu trebala samo dva gola iz preostalih sedam da bi odnio pobjedu. No, Cormier odnekuda izvlači dodatnu motivaciju i snagu te uspijeva zaustaviti sve preostale udarce ili navesti Miočića da promaši cijeli gol, čime odnosi pobjedu u ovom duelu, na veliku radost članova svog tima.

Što se tiče vodstva u showu, Cormierov tim za sada je dao dva finalista, dok iz Miočićevog tima dolazi jedan, a idući tjedan na rasporedu je posljednje polufinale, i to u perolakoj kategoriji. Za Cormierov tim nastupiti će zapravo glavni favorit turnira, Tyler Diamond, dok će čast Stipinog tima pokušati obraniti Jay Cucciniello.

Ipak, ono najvažnije održati će se 7. srpnja, kada ova dva fenomenalna borca uđu u kavez. Ukoliko vas zanima kako je izgledao ovaj duel, pogledajte danas emitiranu epizodu The Ultimate Fightera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI