Miočić, Gustafsson i još 30 UFC-ovaca biraju pobjednika Aldo vs. McGregor! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2015 11:01h Autor:

Ilustracija

Nakon katastrofalnog potopa Ronde Rousey prošlog vikenda, došlo je vrijeme da se svi ponovno posvete najvećoj borbi godine do koje je ostalo još manje od mjesec dana. Jose Aldo i Conor McGregor će se sastati u kavezu 12. prosinca i konačno ćemo saznati tko je neosporni, istinski kralj UFC-ove pero divizije.

McGregor je neki dan predvidio da se Aldo neće ni pojaviti u kavezu, ali ako se ipak pojavi, misli da će ga nokautirati u prvoj rundi. No, što misle ostali?

Kammakaze TV su ispitali brojne UFC-ove borce što misle tko će biti veliki slavljenik u glavnoj borbi večeri na UFC 194 priredbi u Las Vegasu. Europski borci naginju McGregoru, dok ostali daju prednost prvaku Aldu.

Evan Dunham: "Aldo će pobijediti, ne znam kako."

Alexander Gustafsson: "Obojica su dobri u stojci, bit će to zabavna borba, ne mogu birati pobjednika, ali ako baš moram, biram Conora."

Joe Duffy: "Mislim isto što i prije, Connor će ga zaustaviti unutar tri runde."

Ben Rothwell: "Ljudi će misliti da sam lud, ali ponovno biram McGregora. Irci će ispuniti dvoranu i dati McGregoru dodatnu prednost, dovoljnu da pobijedi."

Jimmie Rivera: "McGregor, ne znam hoće li ga zaustaviti, možda u četvrtoj rundi."

Max Holloway: "Zabrana infuzije će utjecati na obojicu tako da ne znamo kako će nastupati, ja se borim istu večer i ako pobijedim spreman sam za bilo koga od njih.

Michael Bisping: "Ne mogu ići protiv McGregora, ali Aldo će mu zasigurno biti najteži ispit do sada."

Darren Elkins: "Aldo, odlukom."

Marcus Brimmage: "Conor je pobijedio mene, tako da moram izabrati njega."

Ryan Bader: "Aldo je zvijer, doći će u borbu s dodatnom motivacijom jer želi pokazati tko je najbolji u diviziji, biram Alda."

Rose Namajunas: "Naginjem prema McGregoru."

Niel Seery: "Biram McGregora, Aldo je nevjerojatan, bio je u mnogim ratovima, Conor će biti svježiji borac, bit će to odlična borba ali Conor će biti prvak."

Mirsad Bektić: "To je uzbudljivi 'match up', svi žele vidjeti hoće li Conor opravdati svoje riječi, osobno mislim da će Aldo pobijediti."

Stipe Miočić: "Ne znam, Aldo nije izgubio već toliko dugo i životinja je, ali McGregor ispunjava svoje riječi i sve je bolji, bit će zanimljivo."

Seth Baczynski: "Biram Alda, teško je ići protv njega jer je tako dominantan već dugo vremena, istinski je ubojica."

Anthony Hamilton: "Conor je opak, ali pretjerao je s pričama i motivirao Alda koji će doći po pobjedu."

Ross Pearson: "Conora trenutno boli kurac za Alda, u svojoj glavi on je najbolji borac. Aldo mora u samom početku ozljediti Conora i vratiti poštovanje, inače će ga Conor pregaziti."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI