Minotauro spasio život bivšoj boksačkoj prvakinji

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2014 19:14h Autor:

Duda Yankovich i Minotauro

Antonio Rodrigo Nogueira pokazao je vrhunsku pribranost i snalažljivost nakon što je Duda Yankovich doživjela infarkt na treningu u njegovoj dvorani. Njegova brza reakcija spasila je život bivšoj svjetskoj boksačkoj prvakinji.

Duda Yankovich, bivša boksačka svjetska prvakinja, koja se od 2012. godine natječe u MMA-u, doživjela je infarkt dok se pripremala u dvorani tima Nogueira, gdje se priprema i trenira posljednje dvije godine. Život joj je spasio Rodrigo Minotauro Nogueira svojom brzom reakcijom. Kako je to izgledalo, ukratko je opisala fizioterapeutkinja tog tima:

"Dobila sam poziv od Minotaura, koji je rekao kako je Dudi pozlilo i pitao me što da učinim. Po opisu reakcija zaključila sam da je infarkt te mu rekla da ju odveze u najbližu opremljenu bolnicu, jer javne bolnice u Rio de Janeiru nemaju svu potrebnu opremu za spasiti njen život. Da nije bio tako brz i pribran, ona vjerojatno ne bi preživjela."

Duda Yankovich, rođena je u Srbiji kao Dušica Janković, a od 1999. godine živi i trenira u Brazilu te je pod brazilskom zastavom postala svjetska prvakinja. Što se tiče njenog trenutnog stanja, izvan životne je opasnosti, ali je još uvijek priključena na aparate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI