Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Minotauro se poklonio Cro Copu: On je jedan od najvećih, zbogom prijatelju! | Fight Site

Minotauro se poklonio Cro Copu: On je jedan od najvećih, zbogom prijatelju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2011 08:21h Autor:

Minotaur i Cro Cop

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena, Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotaur, odlučio se javno pokloniti našem Mirku Filipoviću koji se umirovio nakon poraza na UFC-u 137.

I Brazilac je bio u sličnoj situaciji; suočen s teškim ozljedama, operacijama i lošijim rezultatima, no na priredbi ovog ljeta u Rio de Janeiru izvukao je nokaut protiv Brendana Schauba i najavio nastavak karijere.

Minotaur je na svom Facebook profilu objavio fotografiju sebe i Cro Copa, a sve je popratio dirljivim komentarima.

“Prošlo je dosta vremena od kada je uslikana ova fotografija. Ovdje sam na slici s Mirkom “Cro Copom” Filipovićem koji se umirovio nakon UFC-a 137.”

“Mirko je bez sumnje jedan od najboljih boraca u povijesti MMA-ja. Htio sam mu se samo zahvaliti na svemu što je učinio za ovaj sport i čestitati mu na brilijantnoj karijeri. Neka Bog bude s tobom Cro Cop!”

Filipović i Nogueira sučelili su se davne 2003. godine na Prideu pod nazivom “Final Conflict”. Nakon sjajne prve runde našeg borca u kojoj je Nogueira preživio snažni i precizni high kick, uslijedio je preokret u drugoj dionici. Brazilac je srušio Mirka, sjeo mu u mount i na kraju ga završio polugom na ruku. Tada je to bio prvi poraz u karijeri za Filipovića, a Brazilac je uzeo privremeni pojas prvaka Pridea. Mnogi i danas ovaj meč smatraju jednim od najvećih u povijesti MMA-ja!

Pogledajte dvoboj Cro Copa i Minotaura iz kuta kamere na glavi suca u ringu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI