Minotauro: Previše je boljelo, morao sam prestati trenirati!

UFC 29.06.2012 07:09h Autor:

Frank Mir vs. Minotauro Nogueira

 Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji pod svojim nadimcima Minotauro i Big Nog, odlučio do daljnjega prestati trenirati s obzirom da zasad još uvijek nije u stanju raditi išta drugo osim laganih kardio treninga.

Dugogodišnji borac UFC-a i legenda Pridea, Minotauro, nesumnjivo se nalazi na samom završetku svoje karijere s obzirom da mu je već 36 godina, no on i dalje nema namjeru ipak tako skoro posustati, unatoč teškoj ozljedi nakon posljednjeg meča. Naime, na UFC-u 140 u prosincu prošle godine Frank Mir pobijedio ga je kimurom, a tom prilikom došlo je i do loma ruke.

Minotauro se i nakon više od pola godine još uvijek nije uspio u potpunosti oporaviti te početi normalno trenirati, iako je pokušao. “Prestao sam trenirati. Trenutno radim samo kardio vježbe, vozim biciklu i radim fizioterapiju. Moram dobro zaliječiti ruku i onda ću moći dogovoriti nekakve datume za iduću borbu.”

“Previše me boljelo kad sam pokušao odraditi sparing i raditi lagano hrvanje. Stvarno je bilo loše, a ovo je kontaktni sport. Previše sam žurio s oporavkom kako bih se možda pokušao spremiti za meč na UFC-u 147. U početku je bilo dobro, ali kada su došle određene vježbe pojavila se bol. Radije ću još malo pričekati i biti 100 posto spreman”, rekao je Nogueira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI