Minotauro: Nećete me otjerati, dajte mi sada nekog iz vrha!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2012 07:05h Autor:

Antonio Rodrigo Nogueira

UFC 153 ostat će u odličnom sjećanju većini brazilskih navijača. Njihova dva velikana slavila su u glavnim borbama večeri, a Minotauro najavljuje da ćemo ga moći gledati još neko vrijeme u oktogonu.

Legendarni Minotauro, koji se proteklog vikenda napokon vratio u oktogon nakon gotovo godinu dana pauze zbog iznimno teške ozljede ruke, uspio je pobijediti u vrlo atraktivnom meču. Ne samo što je pobijedio protivnika koji se nije prije meča odnosio baš s previše poštovanja prema njemu, nego mu je nanio čak i prvi poraz zahvatom u karijeri.

Nitko nikad prije nije pobijedio Davea Hermana zahvatom, čak je on najavio da će Antonio Rodrigo Nogueira tapkati tijekom druge runde zbog boli.

"Čovječe, neki mediji uporno tvrde da bi bilo vrijeme za moj odlazak. Pokušavaju me potjerati u mirovinu. Ja se još uvijek mogu boriti, osjećam se super i još uvijek sam gladan. Vjerujem da još uvijek mogu mnoge iznenaditi", rekao je Minotauro.

"Znam da mnogi govore da jiu-jitsu ne funkcionira, ali to je laž i upravo zbog toga mi je drago što sam pobijedio polugom na ruci. Želim sada borbu s nekim iz grupe od najboljih deset boraca u kategoriji. Borbu za pojas neću tražiti, jer ipak je prvak moj prijatelj Junior dos Santos kojem ću nekoliko tjedana pomagati u priprema za meč protiv Velasqueza", otkrio je legendarni MMA borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI