Minotauro: Još uvijek se mogu boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2014 22:12h Autor:

Minotauro Nogueira

Antonio Rodrigo Nogueira, poznat po svom legendarnom nadimku Minotauro, vjeruje kako u njemu još uvijek ima vatre za kvalitetne nastupe, unatoč lošim rezultatima i ozljedama, koje je doživio u posljednje vrijeme.

Jedan od najlegendarnijih MMA boraca u povijesti i čovjek koji je držao naslove Pride i UFC prvaka u teškoj kategoriji, Antonio Rodrigo Nogueira, vjeruje kako u njemu još uvijek ima ono nešto što je potrebno da bi se borio na visokoj razini.

"Imao sam operaciju prije četiri tjedna i sad se osjećam dobro. Operacija ligamenata zahtijeva oko pet mjeseci oporavka prije povratka borba, a trenutno sam na fizikalnim terapijama. Znam koji su limiti mog tijela i neću dozvoliti da se ponovno ozlijedim. Mogu raditi svakakve stvari, svaki dan vozim bicikl i vježbam, no još je mogu trenirati", rekao je legendarni BJJ majstor i jedan od najutjecajnijih boraca u povijesti.

Ipak, vjeruje kako se još sposoban boriti na visokoj razini: "Ne znam koliko još borbi imam u sebi, no još uvijek imam ono što treba. Vratit ću se iduće godine i borit ću se. Imam plan kako se dovesti u pravu stanje i ponovno se boriti. No, prvo se moram oporaviti, a onda ćemo vidjeti kako dalje."

Legendarni 38-godišnji borac profesionalno nastupa od 1999. godine, a do sad je odradio 45 profesionalnih borbi. Zanimljivo da svojih prvih 35 nastupa nije doživio poraz prekidom, no u zadnjih deset nastupa je čak tri puta nokautiran i dva puta prisiljen na predaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI