Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Minotaur je 7 mjeseci godišnje provodio na fizikalnoj terapiji! | Fight Site

Minotaur je 7 mjeseci godišnje provodio na fizikalnoj terapiji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2015 11:03h Autor:

Antonio Rodrigo Nogueira

Legendarni Antonio Rodrigo Nogueira, poznat i kao Minotaur, nedavno se umirovio i progovorio o brojnim ozljedama koje je pretrpio tokom karijere. Nogueira je priznao da posljednjih godina više vremena provodio oporavljajući se od borbi nego pripremajući se za njih.

"Imao sam osam operacija u zadnjih pet godina, tako da sam provodio više vremena na fizikalnoj terapiji nego na treningu. Sedam mjeseci godišnje bi išao na terapiju, a pet mjeseci bi trenirao."

Nogueria je bio poznat po svojoj izdržljivosti, ali duga i naporna karijera su učinili svoje. Brazilac je odradio 45 profesionalnih borbi, no njegov omjer u UFC-u je bio 5-6. Stoga ni ne čudi da je razbijeni i izmoreni Minotaur nakon  borbe sa Struveom u kolovozu na UFC 190 priredbi prihvatio ponudu Dane Whitea i povukao se iz aktivnih borbi.

Umjesto borbi, Noguera sada radi kao ambasador i savjetnik za UFC-ov brazilski ured. Jedan borac za kojeg Nogueira tvrda kako ne treba njegovu pomoć je Thomas Almeida koji je u subotu oduševio publiku u Sao Paulu nokautirajući Birchaka. Ali postoje drugi borci kojima se slava može obiti o glavu i upravo njima Nogueira želi pomoći.

"Mnogo je nadolazećih klinaca, izgubit ćemo ih dosta u ovom trenutku, ali pomoći ću i njima", rekao je Minotur.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI