Minotaur: Borit ću se još najmanje 5 godina, o mirovini niti ne razmišljam

UFC 19.06.2011 08:20h Autor:

Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira

Nogueiru krajem kolovoza čeka dvoboj protiv Schauba u Riju, no neovisno o ishodu tog meča, Brazilac će se nastaviti baviti MMA-jom.

Neovisno o ishodu sljedeće borbe protiv Brendana Schauba u Rio de Janeiru na UFC-u 134, bivši prvak UFC-a i Pridea, Antonio Rodrigo Nogueira, se planira boriti još najmanje pet godina. Penzija je, izjavio je za Fighters Only magazin, nešto posljednje na njegovom umu.

“Sada sam 100 posto spreman. Neke stvari koje su me prije mučile i nisu mi dale da normalno treniram i borim se, su iza mene. Prilika da se borim u Rio De Janeiru dolazi jednom u životu i nisam uopće oklijevao”, objašnjava Minotaur.

Upitan o mirovinu, Brazilac s gnjušanjem odbacuje takve scenarije.

“Jako je rano govoriti o mojoj mirovini. Neovisno o tome hoću li pobijediti ili izgubiti, vjerujem da ću se boriti još najmanje pet godina. Uopće ne razmišljam o kraju karijere”, poručuje Nogueira.

Posljednji dvoboj u karijeri ovaj 35-ogodišnjak, odradio je početkom prošle godine kada ga je nokautirao aktualni UFC prvak Cain Velasquez. Nogueira je do sada u karijeri odradio 40 mečeva, a ubilježio je samo 6 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI