Miller traži kompenzaciju za otkazanu borbu, ali nitko iz kompanije se ne želi naći s njim: Dosta mi je UFC-a, neću produživati ugovor

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2016 15:42h Autor:

Cole Miller

Jedan od nezadovoljnijih UFC-ovih boraca posljednjih mjeseci zasigurno je Cole Miller. Veteran pete sezone The Ultimate Fightera već neko vrijeme pokušava dogovoriti sastanak s kompanijom jer vjeruje da su mu ostali dužni nakon otkazane priredbe u Manili na kojoj je trebao nastupiti. Problem je taj što se nitko iz UFC-a s njim ne želi naći.

Miller je za otkazanu borbu saznao kad je već odradio pripreme i zaputio se prema Filipinima, a UFC ga je kompenzirao s 10 000 dolara što nije ni trećina novca kojeg bi dobio za nastup. Borac je bio spreman sam platiti troškove puta u Las Vegas kako bi se sastao s ljudima iz kompanije i riješio situaciju, ali mu je rečeno da svejedno ne dolazi.

“Čak mi ni razlog nisu mogli dati, i onda kad sam pokušao doći o svom vlastitom trošku oni su rekli,’Ne, nećemo se naći s tobom'”, rekao je Miller na MMA Houru.

Miller će ovog vikenda na UFC on FOx 22 priredbi u Sacramentu protiv Mizute Hirote odraditi posljednju borbu na ugovoru i veteran s 19 UFC nastupa tvrdi da neće potpisati novi ugovor, ako mu ga uopće ponude.

“S obzirom na to kako se ponašaju prema meni, ignoriraju me, čini se kao da me niti ne žele natrag. Ako pobijedim i pošalju mi ugovor neću ga potpisati. Zašto bih se htio boriti za njih kad oni ne pokazuju interes za tim da se ja borim za njih?…Zašto bih pregovorao s nekim tko ne sluša moje probleme i žalbe.”

Budući da se spremao za otkazani datum na Filipinima Miller je već četiri mjeseca u punom trening kampu i nakon borbe u subotu se planira malo maknuti od sporta.

“Dosta mi je ove borbe, dosta mi je Hirota, dosta mi je UFC-a trenutno. Sedamnaest tjedana treninga, to je više od četiri mjeseca. Trebam pauzu. Trebam se malo odmoriti.”

No ipak, ako se predsjednik kopanije, Dana White, osobno javi, Miller je i dalje otvoren za pregovore.

“Ako se želi naći i raspraviti, to je točno ono što ja pokušavam napraviti posljednja četiri mjeseca. Definitivno sam otovren za raspravu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI