Miller prije meča s Hendersonom “zatajio” mononukleozu i infekciju bubrega

UFC 21.01.2012 09:12h Autor:

UFC on FX

Jim Miller je noćas na UFC on FX priredbi savladao Melvina Guillarda vrativši se tako pobjedničkim navikama nakon poraza ovog ljeta protiv Bensona Hendersona. U tom je dvoboju Henderson potpuno izdominirao Millera koji nije izgledao niti približno impresivno kao što smo ga navikli gledati u posljednjih nekoliko godina.

Razlog je, među ostalim, i mononukleoza te infekcija bubrega koju je Miller zatajio od javnosti. Sada se u razgovoru za MMAJunkie prisjetio teških trenutaka koji su ga mogli koštati cijele karijere…

“Nikada se nisam tako osjećao i nadam se da nikada niti neću. Govorim i o situacijama u kavezu, ali i izvan njega. Ušao sam u oktogon i nisam osjećao ništa; niti jednu navalu adrenalina. Znao sam da sam potpuno izvan meča, no možda sam se trebao bolje adaptirati. Trebao sam se boriti više konzervativno kako bih eventualno uhvatio neku dominantnu poziciju i nisam smio trošiti toliko energije tražeći način da završim borbu”, prisjeća se Miller.

Nakon sedam pobjeda u nizu, a zatim i poraza od Hendersona, Miller je sada ponovno u pobjedničkom sedlu. U intervjuu je na kraju rekao kako se nada da neće morati pobijediti još šest puta da bi se ponovno počelo govoriti o njegovoj šansi za titulu prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI