Miller: Pettisu se ne žuri jer lova dolazi

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2014 19:18h Autor:

Jim Miller

Jim Miller i Donald Cerrone odradili su vaganje i spremni su za današnji event u Atlantic Cityu. Miller je još jednom najavio svoje namjere, a iznio je i zanimljivo razmišljanje o prvaku Anthonyu Pettisu.

Jim Miller po treći put u karijeri nastupa u glavnoj borbi nekog eventa. Do sada je imao polovičan uspjeh (pobjeda nad Guillardom, poraz od Diaza), a bio je upitan kakva je razlika nastupati u glavnoj borbi. "Za mene je svaka borba velika. Ovo je "main event" i iz tog razloga je pritisak malo veći, no to isto znači i veću priliku. Kažu da je ovo velika borba, no za mene nije ništa veća od bilo koje druge. To je moj posao i ovo je samo još jedan dan u uredu", rekao je.

Ponovio je još jednom plan za današnju borbu: "On zna da je moja prednost kad smo u parteru, no namjeravam ga iznenaditi udaračkim tehnikama, jer tamo počinje borba. Znam da je opasan borac, no kad ga se izbaci iz ritma, onda više nije tako precizan i tu vidim svoju priliku. No, zapravo je plan isti kao i svaku moju borbu, pobijediti i to ne na bodove, nego ga kvalitetno istući i završiti."

Naravno, nije moguće izbjeći pitanje o Khabibu Nurmagomedovu, posebno zato što se spominje da bi baš pobjednik ove borbe trebao biti njegov idući protivnik. "Mislim kako je vrlo jak borac, no nije raznovrstan. Mislim kako bih se mogao boriti protiv njega, odnosno da imam rješenja za njegov stil. Rekao je da želi pobjednika ove borbe i to je definitivno borba koju želim, no prvo moram pobijediti Donalda", iznio je mišljenje o neporaženom Dagestancu.

Na kraju, iznio je jedno zanimljivo razmišljanje o statusu prvaka Anthonya Pettisa te same titule koju nosi:  "To nije u redu i mislim kako je trebala biti borba za privremenog prvaka. Nije se borio jako dugo, a za to vrijeme je potpisao neke sjajne sponzorske ugovore. Prvak je, ne bori se, a novac mu dolazi. Tako da mi nije ni čudno što mu se ne žuri vratiti se."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI