Miller nakon poraza “napravio sranje” u svlačionici, a White mu dao otkaz (VIDEO)

UFC 27.05.2012 11:13h Autor:

Jason Miller (Photo by Scott Hirano - Lowkick.com)

Iako se ne znaju točni detalji incidenta u svlačionici koji je slijedio nakon poraza od CB Dollawayja, Jason Miller je završio svoju misiju u UFC-u već nakon dva uvodna poraza.

Dana White nije želio otrkivati detalje, no jasno je dao do znanja da Mayhemu više nema mjesta pod njegovim krovom.

“Ne želim ulaziti u detalje. Mogu vam samo reći da je gotov. Dobio je otkaz. Napravo je sranje koje ne želim komentirati”, poručio je White.

Milleru nisu pomogla niti bizarna ponašanja tijekom službenog vaganja kada se obukao u rozi pernati plašt, baš kao niti ulazak u MGM Arenu noseći na glavu prilično čudnu masku.

“Ja ne volim takve stvari. Jednostavno nisam taj tip. Zapravo mi je svejedno što dečki rade na vaganjima, nije baš a se svačega nismo nagledali. No, dajte ljudi. Ono što je on napravio je prešlo svaku granicu. Želi li biti klaun? Ako mu je to cilj, neka ide na neki reality show”, dodao je White i zaključio:

“Nije niti bitno. On je gotov. Više nije s nama.”

Nakon katastrofalnog nastupa na finalu prošlogodišnjeg TUF-a u kojem ga je masakrirao Michael Bisping, Miller je tek nešto bolje izgledao u dvoboj s Dollawayjem. Ipak, nakon što je dvoboj otišao do kraja, CB je zasluženo uzeo pobjedu, a očito i posao svom kolegi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI