Miletich: Zaplakao sam kad me prvi fan tražio autogram

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.07.2014 09:00h Autor:

Pat Miletich i Dana White

Nema mnogo MMA boraca koji se mogu pohvaliti da su članovi UFC-ove Kuće slavnih, a posljednji koji je primljen u to elitno društvo je američko-hrvatski borac koji nosi nadimak "Hrvatska senzacija".

Prvi UFC-ov prvak u velter kategoriji, Pat Miletich, definitivno je zaslužio biti primljen u takvo probrano društvo, a u portalu za MMA Fighting prisjetio se nekih od najljepših i najzanimljivijih trenutaka svoje bogate karijere.

"Sjećam se osvajanja UFC-ovog turnira. Moj je cilj i bio osvojiti turnir kad sam se pripremao za ulazak u oktogon i nakon što sam pobijedio ljudi su me na putu do svlačionice tražili autograme. Sjećam se kad sam dao prvi autogram i na papiru koji sam potpisivao je završila suza. Toga se sjećam, zaplakao sam tijekom potpisivanja autograma i to mi se urezalo u sjećanje", rekao je Pat.

"Vrlo sam zahvalan za život koji sam vodio, baš kao i za stvari koje su mi se dogodile. Lijepo je znati da je tvoje ime upisano u povijest. Nadam se da će netko za 100 godina od danas naletjeti na moje ime i misliti da sam bio neki opaki frajer", dodao je dobro raspoloženi Miletich.

Tijekom svoje MMA karijere koja je trajala od 1995. do 2008. godine Miletich je ostvario 29 pobjeda, sedam poraza i dva neriješena rezultata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI