Miletich: Jones je dobro odlučio kad je rekao ne Sonnenu!

UFC 30.08.2012 11:17h Autor:

Pat Miletich

Pat Miletich jedan je od rijetkih iz MMA svijeta koji je odlučio pružiti podršku Jonu Jonesu zbog odbijanja ponude da na UFC-u 151 odradi meč protiv Chaela Sonnena.

Jedna od najvećih legendi u povijesti UFC-a i potencijalni član njihove Kuće slavnih, Pat Miletich, odlučio se na potez koji posljednjih dana i nije najpopularniji. Miletich, odnosno Hrvatska senzacija, kako mu je nadimak, pružio je javno podršku aktualnom prvaku u poluteškoj kategoriji Jonu Jonesu zbog odbijanja meča protiv Chaela Sonnena na UFC-u 151 te je usput malo i okrznuo čelnike UFC-a.

"Smatram da Jones ne bi ništa dobio borbom protiv Sonnena. On se borio u srednjoj kategoriji, nije ga jako dugo bilo u poluteškoj, pa nije ni zaslužio meč za titulu prvaka. Pružam podršku Gregu Jacksonu što je savjetovao svom borcu da odbije meč, Jones je na to imao potpuno pravo", rekao je Pat.

Odlučio se borac s tetoviranim hrvatskim grbom i na malu kritiku čelnicima UFC-a. "Nije pametno od UFC-a da su tako napali jednu od svojih najvećih zvijezdi jer je odbio promjenu protivnika par dana prije meča. Trebali su složiti bolji fight card za tu priredbu, a ne sve svaliti na Jonesa i možda onda ne bi trebali otkazati priredbu", smatra Miletich.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI