Miletich: Cormier može biti prvak i u poluteškoj i u teškoj

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2014 10:52h Autor:

Daniel Cormier

Nakon što je završio MMA karijeru Pat Miletich bacio se u komentatorske vode i radi za AXS TV. Ovih je dana govorio o mogućnostima Daniela Cormiera da dođe do UFC-ovog naslova prvaka u poluteškoj kategoriji.

"Cummins očito nije bio spreman za borbu i nije se mogao dostojno suprotstaviti Cormieru. Svima je to jasno, ali nitko drugi nije želio prihvatiti tu borbu pa se našao u toj situaciji. Siguran sam u to. Nitko se nije želio boriti protiv Cormiera. Svi su mi se smijali kad sam rekao da će osvojit Strikeforce Grand Prix i da će prebiti Bigfoot Silvu i pobijediti Josha Barnetta.", rekao je Miletich koji je uvjeren da je Cormier spreman za borbu za naslov.

"Mislim da je spreman. Siguran sam da ćemo ga vidjeti u još jednoj borbi prije nego dobije priliku boriti se za naslov. Možda će se boriti s Gustafssonom ili nekim drugim, ali Gustafsson bi bio pravi protivnik."

Cormier se iz teške spustio u polutešku kategoriju i nije se želio boriti protiv klupskog kolege i teškaškog prvaka Caina Velasqueza za naslov, ali Miletich je mišljenja da bi Cormier mogao uzeti i pojas u teškoj kategoriji.

"On je dovoljno brz za sve poluteškaše. Jači je od svih u poluteškoj kategoriji, bolji je hrvač od njih. U poluteškoj može zaraditi velike novce. Mislim da može uzeti milijune u ovoj kategoriji. No, isto tako mislim da može biti prvak i u teškoj kategoriji."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI