Mike Winkeljohn: Nisam siguran hoće li se Jon Jones ikad vratiti borbama

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2015 19:32h Autor:

Jon Jones i Mike Winkeljohn

Iako je suspendiran i čeka suđenje, Jon Jones i dalje vrijeme provodi u dvorani svog tima, gdje pomaže drugim borcima u pripremama za nadolazeće nastupe. No, jedan od dva voditelja dvorane, Mike Winkeljohn, ne može dati odgovor na pitanje hoće li se bivši prvak ikad više naći u MMA borbi.

Jon Jones je u dvorani i trenira, dok čeka suđenje i odluku što će biti s njegovim životom. Tako da su njegovi treneri Greg Jackson i Mike Winkeljohn one osobe koje bi mu trebale pomoći u procesu rehabilitacije. Posebno emotivno tu cijelu situaciju je primio Winkeljohn.

"Nadam se kako će Jon uspjeti okrenuti novu stranicu u svom životu i postati bolja osoba. No, ne znam hoće li se ikad više boriti. To apsolutno nije bitno, ono što je bitno jest da se pobrine za sebe i za svoju obitelj", rekao je suvlasnik poznate dvorane u Albuquerqueu, dodavši nešto o tome kako Jon Jones provodi dane:

"Nama je i dalja najbitnije stvar on sam. Ljudi zaboravljaju da je najbitnija stvar da on postane najbolja osoba što može biti. Biti borac je u drugom planu i trenutno niti ne gledamo na to. Postoji mogućnost da se on više nikad ne bori, no to nećemo moći znati prije nego što vidimo što će napraviti sa svojim životom. Nama je drago da je on i dalje tu s nama te pomaže drugim borcima u pripremama za njihove mečeve."

Neke je to začudilo, no čini se kako Jones ipak želi ostaviti dojam pravog sportaša, a to bi mu moglo pomoći i na suđenju, kao i situacija da kod kuće ima obitelj o kojoj treba brinuti.

"Da, bio je u dvorani i intenzivno pomagao Andreiju Arlovskom za borbu protiv Brownea. Drago nam je što je s nama i što je nastavio biti dio ovog tima. Tu je da pomaže drugima i da prestane raditi stvari koje su ga dovele do ove situacije", završio je Winkeljohn, koji je rekao kako će uz Jonesa biti od prvog do posljednjeg dana suđenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI