Mike Winkeljohn: Donald Cerrone bio je tumor na našoj dvorani kojeg smo srećom uspjeli ukloniti

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2018 15:59h Autor:

John Jones, Mike Winkeljohn i Chris Brown

Mike Winkeljohn još je jednom odlučio provući temu Donalda Cerronea kroz svoje javne objave. Ovog puta je to napravio na Instagramu, kratkim priopćenjem nakon borbe Cerronea i Mikea Perrya.

Cerrone je prije borbe s Perryem izjavio kako svom protivniku ništa ne zamjera i da je, što se njega tiče, između njih dvojice sve u redu. No, rekao je kako svom bivšem treneru Mikeu Winkeljohnu ne može zaboraviti stvari koje je ovaj govorio protiv njega.

Nakon borbe se Cerrone nije htio više vraćati na to, nego je hvalio ljude s kojima radi trenutno. Ipak, na Instagramu trenera Winkeljohna pojavio se video u kojem je on odlučio nešto reći o toj temi.

“Lojalnost ima dvije strane, ono što mediji vide sigurno nije sve. Što je Donald Cerrone u posljednjih deset godina dao našoj dvorani? Nikome nije pomogao u pripremama, nije dolazio na nikakve lekcije. Čak nije koristio niti posljednja dva kampa Grega Jacksona. Došao bi u dvoranu, pokupio bi sparing partnere koje bi onda odveo na svoj ranč te im platio za svoja zabavna sranja”, rekao je “Coach Wink”.

On Cerroneov odlazak smatra nečim izuzetno pozitivnim, odnosno kaže kako se ovaj jednostavno nije uklapao u njihov rad te da im je na taj način stvarao probleme. Borbu protiv Perrya nije komentirao, osim što je dodao jednu rečenicu kojom je vjerojatno rekao dovoljno.

“Svaka dvorana će vam reći da je tumor iz dvorane potrebno ukloniti. Mi smo ga uklonili. U dvorani više nema drame i to je sada sretno mjesto, a ja sam sretan čovjek. Dok to govorim, moram vam reći da smatram kako Mike Perry nije smio Cerronea rušiti na pod. Dakle, ukoliko ste borac koji voli trenirati i koji voli pomoći drugima. Ukoliko želite trenirati sa samom elitom, Jonom Jonesom, Holly Holm, Michele Watterson, Devinom Clarkom, Carlosom Conditom, Johnom Dodsonom i mnogim drugima, više ste nego dobrodošli u našu dvoranu.”

Ispod teksta nalazi se spomenuti video u kojem možete sami čuti što i kako je Winkeljohn izjavio na ovu temu, za koju se nadamo da će uskoro ipak biti jedno zatvoreno poglavlje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI