Mike Tyson u MMA kavezu! Ali samo na EA Sports UFC igri (VIDEO)

UFC 20.01.2016 18:42h Autor:

Mike Tyson

Koliko ste puta maštali o tome kako bi se Mike Tyson ili neki drugi boksački velikan snašao unutar kaveza i borbe po MMA pravilima? To vjerojatno nikad nećemo zapravo vidjeti, ali EA Sports i UFC nam daju priliku da si probamo simulirati.

Naime, nakon što su fanove oduševili uvrštavanjem Brucea Leea u prvi dio igre EA Sports UFC, Electronic Arts i najbolja svjetska MMA promocija vam ovog puta donose Mike Tysona. Iron Mike će tako biti u potpunosti raspoloživ kao jedan od borac koje ćete moći odabrati te voditi u kavezu, ali i boriti se protiv njega ukoliko to želite.

Sve je to prezentirano danas, putem videa u kojem možemo prvi puta vidjeti kako je Mike Tyson virtualno izveden. Poznato je da je jedan od najubojitijih boksača ikad veliki MMA fan te ga se često može vidjeti na priredbama, pa ovo uopće nije slučajno. A i nema sumnje kako će se fanovi koji misle kupiti igru oduševiti ovih potezom.

Ukoliko nemate Play Station ili XBox nažalost igru nećete moći igrati, no zato možete pogledati barem pokoji video, pa tako i ovaj. Igra inače izlazi 15. ožujka u Americi te dva dana kasnije u ostatku svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI