Mike Tyson bankrotirao i bio u zatvoru, a sada dijeli savjete Rondi Rousey o karijeri (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2013 08:35h Autor:

Ronda Rousey i Mike Tyson

Jedan od najboljih profesionalnih boksača svih vremena, Mike Tyson, susreo se s trenutno najboljom MMA borkinjom svijeta, Rondom Rousey, u jednoj TV emisiji i čini se da su se odmah "pronašli".

Mike joj je možda upravo zbog toga odlučio udijeliti par jako dobrih savjeta za njezinu karijeru, kako joj se ne bi dogodilo ono kroz što je on morao prolaziti, a svima je poznato da je nakon fantastične karijere doživio financijski slom, a završio je i u zatvoru.

"Drži se svoje mame i dobrog odvjetnika. To dvoje je sve što ti treba za karijeru", poručio je Rondi legendarni Iron Mike.

Tyson je i usporedio svoje i neke starije dane s aktualnom situacijom u borilačkim sportovima. "Prije 20-ak godina borci su ulazili u meč s namjerom da ozlijede protivnika, sada mnogi razmišljaju drukčije i to je jedan od glavnih razloga zašto su mečevi nekad bili atraktivniji."

S njegovim se razmišljanjem složila i Ronda… "Ja se nikad ne borim samo kako bi ostvarila pobjedu, ja želim slaviti na takav način da moja protivnica više nikad ne želi ni pomisliti o borbi protiv mene."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI