Mike Perry želi još više nasilja u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2017 09:57h Autor:

Mike Perry

Ako je nečiji UFC nastupi u posljednje dvije godine mogu nazvati brutalnima, onda je to “Platinum” Mike Perry, UFC-ov velteraš koji je u četiri od svojih pet borbi slavio nokautom. No, on smatra kako bi UFC mogao biti još brutalniji.

26-godišnjak je trenutno vlasnik profesionalnog skora 11-1, gdje je do svih pobjeda došao nokautom i to na više različitih načina. No, njemu ti načini izgleda nisu dovoljni, pa je putem putem Twittera pokušao sugerirati UFC-u kako bi trebalo uvesti nešto što je uvijek bilo karakteristično za japanske i druge azijske ringove.

“Trebali bi smo uvesti soccer kickove i face stompove. Hajde UFC, to su efektivne tehnike”, napisao je Perry iz čista mira na svom Twitteru, vjerojatno motiviran nekim snimkama starih borbi ili nekom situacijom s treninga.

UFC koristi unificirana MMA pravila, koja gotovo sigurno nikada neće uvesti te tehnike, a sasvim je sigurno i očito kako cijelo vrijeme ta pravila doživljavaju neke sitne promjene, u smjeru što bolje zaštite boraca. Tako je teško očekivati išta slično, a i puno primjera nam daje do znanja kako takvi udarci baš i ne izgledaju lijepo, kada se vide posljedice onoga što učine.

No, Perry je svojim ponašanjem i stilom borbe već više puta pokazao kako mu nije problem reći da voli nasilje i uživa u njemu. Možda jednog dana nekoga i uspije pogoditi jednom od dvije navedene tehnike. No, gotovo sigurno to neće biti kao borac UFC-a ili bilo koje druge elitne američke MMA promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI