Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mike Perry: Zatvor je ujedno moje najgore i najbolje iskustvo | Fight Site

Mike Perry: Zatvor je ujedno moje najgore i najbolje iskustvo

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2018 22:13h Autor:

Mike Perry

Mike Perry danas je jedan od najtalentiranijih i najatraktivnijih UFC boraca. No, prije nekoliko godina on je bio mladić na životnoj prekretnici, koji je šest mjeseci proveo u državnom zatvoru.

Bilo je to razdoblje prekretnice u životu danas 26-godišnjeg UFC-ovog velteraša. Došao je u situaciju za koju danas vjeruje da je od njega napravila bolju osobu te da mu je to pozitivno djelovalo na njega. Iako nije bilo lijepo ni u kom slučaju. Prošao je razdoblje života u teškim uvjetima, psihički još teže, ali na njega je to napravilo pozitivan utjecaj.

“Najgore i najbolje iskustvo mog života, jer ga je u potpunosti promijenilo. To je bila prava škola za moju tešku glavu. I na tako nečemu postoje dva puta kojim možeš otići, ili naučiš ili izađeš još gori”, otkrio je Arielu Helwaniju ovaj borac nešto o tom razdoblju.

Inače je bio osuđen na dvije godine kućnog pritvora uz dvije godine uvjeta, a upravo taj uvjet je prekršio nakon godinu i pol dana, kada je imao pozitivan test na drogu. Tada je morao posljednji dio kazne odraditi iza rešetaka. A kako je uopće došlo do toga da je završio s krive strane zakona? I to je ispričao te je priznao da je bilo na njegovu inicijativu.

“Vozili smo se okolo i ja sam izabrao kući jer sam znao ljude koji su tamo ranije živjela pa sam znao kakva je kuća u pitanju. Igrao sam se u toj kući dok sam bio dijete. Rekao sam kako je dječak koji je tada tamo živio imao sjajne stvari i kako sigurno sada također živi netko tko ima lijepih stvari i nešto novaca pa smo odlučili to odraditi.”

Danas živi sa svojom djevojkom, koja je ostavila svoju tenisku karijeru i posvetila se njegovoj, no ne isključuje da se i ona iskuša u MMA, budući da svakodnevno trenira s njim. Osim toga, većinu vremena provodi s njom ili s obitelji. Rijetko kada izlaze, a kada se to i dogodi, onda najčešće njih dvoje izađu sami na večeru ili koncert. Kaže da mu takav stil života u potpunosti odgovara i da je to ono što želi.

“To je moja prošlost, ne postoji više razlog zašto bih završio u zatvoru jer želim biti što bolja osoba. Trudim se ne raditi ništa loše, trudim se nikoga ne ozlijediti osim ako ne potpiše ugovor, a tada ću to napraviti tako da zabavim tisuće fanova te na nacionalnoj televiziji. Jednom sam bio jednostavno glupo dijete koje nije znalo što radi.”

Pred njim je nova prilika za zabavljanje fanova. U subotu otvara glavni dio programa UFC on FOX 28 eventa, gdje će se boriti protiv Maxa Griffina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI