Mike Perry poručio Tillu: Došao si pecati lubina, ali naišao si na morskog psa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2017 13:48h Autor:

Mike Perry

Mike Perry podosta je ljutito reagirao na izravno prozivanje od strane Darrena Tilla, a u takvom raspoloženju je dao izjavu UFC-ovim komentatorima.

Upitan je UFC-ov nokauter o tome kako mu je bilo gledati borbu iz prvih redova i to borbu unutar svoje kategorije, gdje su se nadmetali njegovi potencijalni protivnici. Naravno, tu se mislilo i na to kako je reagirati na prozivku Darrena Tilla.

“Spreman sam boriti se ovog trenutka i rado bih da sam mogao odmah ući u kavez i boriti se, no to tako ne ide. Moramo biti profesionalci, moramo prvo potpisati sve papire i siguran sam da će se to jednom dogoditi. No, ja prije toga imam posla protiv Santiaga Ponzinibbia u Kanadi.”

Till je izgleda impresivno protiv Donalda Cerronea, a Perry je objasnio da ovo nije bilo pravo Cerroneovo izdanje na poprilično zanimljiv način. Prokomentirao je tu borbu i ono što Till može te gdje bi se volio boriti protiv njega.

“Darren Till je izgledao odlično protiv Donalda, ne protiv Cowboya. Ovo nije bio Cowboy koji pobjeđuje borbe, ovo je bio Donald koji je došao i nije odradio onako kako treba. Gledao sam ga u puno boljim izdanjima i Darren nije imao težak posao, imao je borca koji se predao već u prvoj rundi. Protiv mene to tako ne bi išlo i nakon što riješim devetoplasiranog borca Ponzinibbia, spreman sam pokazati mu kako bi to izgledalo. Želim se boriti protiv Tilla u Engleskoj, želim ga nokautirati u njegovom gradu.”

Till bi ga sada čak mogao preskočiti na službenom rankingu, nakon što je tako suvereno prošao kroz Top 10 rangiranog borca.

“On ima sjajan skor, ja sam broj 15 i ne mogu biti siguran koliko će ga ovo usmjeriti prema gore, no to nije niti bitno. Ranking nikada nije bio bitan otkako sam ovdje, važno je ono koliko ću te jako udariti i kako ćeš reagirati na to.”

Pred Perryem je borba protiv Ponzinibbia 16. prosinca. U Poljskoj je bio kao gost, ali odmah pri povratku u Ameriku je vrijeme da krene s pripremama za borbu u kojoj pobjeda i njemu znači mjesto u Top 10 ili barem na korak od njega.

“Imam dovoljno vremena da se kvalitetno pripremim i prilagodim Santiagovim kvalitetama. Zapravo, sve osim garda je jako slično kod Tilla i Ponzinibbia. Jako mi se sviđa ova nula na Tillovom skoru, želim mu je skinuti. Dečko je došao pecati lubina, a naletio je na morskog psa. Neka pripazi što želi.”

Apsolutno je za očekivati kako će UFC upariti Tilla s pobjednikom borbe Perrya i Ponzinibbia, bilo bi to sjajno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI