Mike Perry poručio Cerroneu: Zaslužio si da te ubijem

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2018 19:57h Autor:

Donald Cerrone i Mike Perry

Sve žešće poruke odašilju se na relaciji Donalda Cerronea, Mikea Perrya i njihovog donedavnog zajedničnog tima, Jackson-Winkelstein. Sada je na redu Perry, koji je sve odveo na jednu novu razinu.

Nakon što je Cerrone uz podosta bure napustio dvoranu čiji je godinama bio član, a kao razlog je naveo to da su glavni treneri odlučili trenirati Mikea Perrya, nakon što je UFC njih dvojicu odlučio upariti u borbi. Cerroneu su, prema njegovim riječima, rekli da se snađe. Nakon što je Cerrone to izjavio u javnosti, krenule su žestoke riječi od ekipe iz dvorane, no i od samog Cerronea. Kauboj je izjavio kako je Mike Winkeljohn uništio tim, a ovaj je uzvratio kako je Kauboj zapravo najveći krivac za poraze boraca iz dvorane, kojih je u posljednje vrijeme više nego ikad.

Sada se uključio i Mike Perry, s kojim se Cerrone susreće 10. studenog u Denveru, na eventu za 25. godišnjicu UFC-a. Iako su na službenoj press konferenciji imali podosta prijateljski razgovor i sučeljavanje, sada je sve daleko od toga.

“Ne znam zašto se Cerrone ponaša kao da u ovome nije zbog novca. Očito je da je, budući da novca uvijek ima. A ja sam jebeni gladni lav kojem je drago da nisi umro na onom ronjenju, tako da te ja mogu ubiti u oktogonu. Priušititi ću ti spartansku prekrasnu smrt jer to je ono što zaslužuješ brate. I to je nešto što se već dugo vremena sprema”, poručio je Perry putem Twittera.

Perry je tek od ove godine član svjetski poznate dvorane u Albuquerqueu, no čini se da se tamo svima već uvukao pod kožu. Biti će zanimljivo vidjeti što će se ovdje sve događati do borbe te na kraju i u samoj borbi. Cerrone je poznat kao borac koji je bolji kada je što manje zle krvi. Ovdje će biti potpuna suprotnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI