Mike Perry i Uriah Hall pokupili bonuse za izvedbu, Gillespie i Gonzalez borba večeri (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.09.2017 17:36h Autor:

Mike Perry

Ubojiti udarci Mikea Perry i Uriaha Halla donijeli su ovoj dvojici “finishera” po 50.000 dolara bonusa nakon Fight Nighta u Pittsburghu, dok su Gregor Gillespie i Jason Gonzalez nagrađeni za izvedbu u svojoj međusobnoj borbi.

Mike Perry je upisao svoju 11. pobjedu u karijeri, a apsolutno sve je ostvario nokautom, pa tako i ovu. Alex Reyes je bio zamjenski protivnik koji je uskočio tri dana prije održavanja eventa i Perry je to iskoristio čim je vidio priliku. U klinču je prvo iskoristio prednost u snazi da bi protivnika uhvatio za vrat, a zatim ga je koljenom poslao u nesvjesticu. 26-godišnjem Perryu ovo je drugi bonus u nizu.

Za svoju izvedbu nagrađen je i Uriah Hall, koji se još jednom vratio iz pravog ponora. Poljak Jotko je cijelu prvu rundu dominirao, vjerojatno ju dobio rezultatom 10-8, da bi Hall još jednom ponovio ono što je već napravio u prvoj borbi protiv Gegarda Mousasia. Vratio se u drugoj rundi, nokautirao Jotka, spasio svoju UFC karijeru (bio bi mu to četvrti poraz u nizu) i zaradio svoj drugi bonus.

Najboljom borbom večeri proglašen je vrlo zanimljiv okršaj između Gregora Gillespiea i Jasona Gonzaleza, u kojem je Gillespie sačuvao nulu u rubrici poraza, unatoč vrlo aktivnom i opasnom protivniku, koji nije ostao dužan, no na kraju je ipak morao tapkati pri jednom “arm trianglu”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI