Mike Dolce: Nije kriv Alves, kriva je nekalibrirana vaga!

UFC 05.11.2011 09:53h Autor:

Thiago Alves

Poznati nutricionist koji se brine za prehranu mnogih poznatih MMA boraca, Mike Dolce, oglasio se povodom sinoćnjeg neprolaska na vagi njegovog klijenta Thiaga Alvesa. Prema Dolceu, problem nije bio u Alvesu, nego u krivo kalibriranoj vagi UFC-a koja je pokazala pola kilograma više nego što bi trebala.

“Imali smo četiri različite vage i sve su pokazivale da je težio između 76 i 77 kilograma. Bili smo zadovoljni. Nije se radilo o posebno teškom skidanju kilograma. Osjećao se odlično, imao je mnogo energije, skakutao je okolo… Došli smo na službeno vaganje i imao je 78 kilograma s hlačicama. Kada ih je skinuo i dalje je bio pretežak. Bili smo u šoku, no nije to nikakav problem. Otišao je u saunu i tamo je bio tek nekoliko minuta. Kada se vratio, zadovoljio je na vagi. Bilo je jako jednostavno”, objašnjava Dolce koji je nezadovoljan reakcijom navijača.

Iako je Alvesu trebalo samo dodatnih 40-tak minuta da prođe na službenoj vagi, poznatog nutricionista su preko Twittera napali mnogi fanovi usput vrijeđajući i Alvesa kojem je ovo čak treći ovakav “incident” u posljednjih par godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI