Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miguel Torres zbog vica o silovanju dobio otkaz u UFC-u! | Fight Site

Miguel Torres zbog vica o silovanju dobio otkaz u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2011 09:44h Autor:

Miguel Torres

Miguel Torres više nije dio UFC-a. Posljedica je to njegove šale koju je objavio na svom službenom Twitteru, a koja je za temu imala silovanje.

Neprikladna šala je toliko uznemirila predsjednika američke MMA promocije, Danu Whitea, da mu je promptno dao otkaz bez puno okolišanja i objašnjavanja.

“Vidio sam što je napisao i za to nema nikakvog opravdanja. Apsolutno ne mogu ništa reći što bi opravdalo njegov postupak. Smeta me čak i to što on misli da je to nekakva šala…da se o silovanju smije šaliti. To me muči. Opet, Miguel je pametan momak koji ima vlastiti biznis, oduvijek je jedan od najboljih boraca na svijetu. Danas sam mu dao otkaz. Više nije u UFC-u”, izjavio je White i dodao:

“Njegova karijera kod nas je gotova. Već smo mu to saopćili.”

Ako vas zanima što je Torresa koštalo otkaza, onda je to bio ovaj vic.

“Da autobus za silovanje zovu iznanađenje, mnogo žena ne bi imalo ništa protiv da se malo provozaju. Svi vole iznenađenja”, napisao je Torres koji se sada pravda da je isti vic čuo u popularnoj američkoj TV seriji “Uvijek je sunčano u Philadelphiji.”

Kod Whitea to nije izazvalo previše suosjećanja. Pogotovo nakon što je sličnu šalu, na temu silovanja, prošlog mjeseca izrekao drugi UFC borac, Forrest Griffin. I jedan i drugi su bivši prvaci. Griffina su poštedili, Torresa nisu.

“Ovo nije prvi put. Torres mi kaže da nije čuo što se dogodilo Griffinu kada je na Twitteru napisao: Silovanje je nova misionarska poza. Stvarno? Gdje on živi? Čim se bavi? Kako nije čuo za to? Trebao je malo više paziti. Ne mogu obraniti ono što je rekao. To što je napisao taj vic mi nema smisla isto toliko kao kada kaže da je to smiješno. Meni to nije smiješno. Meni je to uznemirujuće”, zaključuje čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI