Mighty Mouse sjajnim nokautom obranio pojas, Faber slavio giljotinom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2013 10:40h Autor:

Demetrious Johnson

Sacramento je u noći sa subote na nedjelju mogao uživati u novom UFC-ovom eventu iz serije 'On Fox', a u glavnoj borbi večeri Demetrios Johnson je obranio svoju titulu prvaka u muha kategoriji nokautom već u prvoj rundi, dok je u sunaslovnom meču Urijah Faber slavio giljotinom.

Bolji pratitelji MMA scene itekako znaju da u pravilu lakši borci daju vrlo atraktivne i dinamične mečeve, no ovog puta nismo mogli uživati u punih 25 minuta prave akcije, ali definitivno je završnica ipak bila atraktivna. Demetrios Johnson obranio je svoj pojas prvaka u muha kategoriji nakon samo dvije minute provedene u oktogonu.

Njegov izazivač tako Joseph Benavidez nije ipak predugo izdržao, sjajni desni kroše koji je Mighty Mouse savršeno plasirao srušio ga je i sudac je morao odmah reagirati i prekinuti borbu.

Urijah Faber stigao je u Sacramentu do svoje 30. pobjede u karijeri, a bio je iznimno blizu toga da dođe i on do slavlja nokautom. Nakon što je shvatio da udarac nije bio dovoljno dobar za to, uhvatio je Michaela McDonalda u giljotinu i uspio ga je ugušiti.

Chad Mendes slavio je zahvaljujući jednoglasnoj sudačkoj odluci, a dvojbe praktički ni nije bilo na kraju meča. Jedini meč koji je još završio prekidom je okršaj između Abela Trujilla i Rogera Bowlinga. Slavio je Abel tehničkim nokautom početkom treće runde.

UFC on Fox 9 rezultati:

Demetrious Johnson def. Joseph Benavidez – KO (R1 2:08)
Urijah Faber def. Michael McDonald – zahvat (giljotina R2 3:22)
Chad Mendes def. Nik Lentz – jednoglasna sudačka odluka
Joe Lauzon def. Mac Danzig – jednoglasna sudačka odluka

Ryan LaFlare def. Court McGee – jednoglasna sudačka odluka
Edson Barboza def. Danny Castillo – većinska sudačka odluka
Bobby Green def. Pat Healy – jednoglasna sudačka odluka
Zach Makovsky def. Scott Jorgensen – jednoglasna sudačka odluka
Sam Stout def. Cody McKenzie – jednoglasna sudačka odluka
Abel Trujillo def. Roger Bowling – TKO (R3 1:35)

Alptekin Ozkilic def. Darren Uyenoyama – podijeljena sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI