Mighty Mouse: Silva i GSP su veliki šampioni, ali ja sam najbolji prvak koji je ikada ušao u oktogon (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2017 12:01h Autor:

Demetrious Johnson

Demetrious Johnson još je jednom oduševio svijet i rekordni deseti put obranio pojas prvaka muha kategorije. Nakon dominacije od prve minute borbe završio je Wilsona Reisa submissionom u trećoj rundi.

“Sretan rođendan mom sinu. Volimo te”, poručio je “Mighty Mouse” iz oktogona odmah nakon pobjede.

Euforični prvak rekao je da je prije ove borbe prošao možda i najbolje pripreme do sada, iako je puno toga napravio drugačije. S desetom obranom titule stao je uz bok legendama sporta poput Georgesa St.Pierrea i Andersona Silve te izjednačio “Spiderov” rekord od deset obrana pojasa.

“Drago mi je da publika to prepoznaje. GSP i Anderson su veliki šampioni, ali ja sam najbolji prvak koji je ikada ušao u oktogon. Završavam protivnike hrvanjem, udarcima, u klinču… Hvala vam svima”, rekao je Johnson i otkrio što očekuje u budućnosti.

“Rekao sam Dani Whiteu, treba mi sedmeroznamenkasti iznos za sljedeću borbu, tu sam, razbijam ih sve, čistim. Vrijeme je da i zaradim”.

“Reis je čvrst momak. Bio sam vrlo fokusiran tijekom kampa. S trenerima sam gledao svoje stare snimke. Planiram se vratiti u dvoranu i popraviti stvari koje nisu bile dobre u ovoj borbi. ekoliko puta sam imao njegovu ruku u zraku i trebao sam to iskoristiti”, rekao je Johnson dodavši: “Sada sam bolji nego u prošloj borbi. Sretan sam”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI