Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Mighty Mouse” prije superfighta s Cruzom želi srušiti rekord Andersona Silve | Fight Site

“Mighty Mouse” prije superfighta s Cruzom želi srušiti rekord Andersona Silve

UFC 25.04.2016 14:50h Autor:

Anderson Silva & Demetrious Johnson

Demetrious “Mighty Mouse” Johnson je ekpresnim nokautom Henryja Cejuda na UFC-u 197 prošlog vikenda još jednom dokazao kako je uistinu očistio muha diviziju od mogućih prijetnji za svoju titulu. S time u vidu, čini se da je sada pravo vrijeme za superfight i revanš s bantam prvakom Dominickom Cruzom, ali P4P najbolji borac na svijetu ima drugačije planove.

Johnson je zainteresiran za obaranje jednog rekorda, točnije, onog za najviše uzastopnih obrana naslova, trenutno još uvijek u vlasništvu Andersona Silve. “D.J.” je pobjedom nad Cejudom došao do svoje osme obrane te ga još samo tri uspješne borbe dijele od obaranja Andersonovih 10 obrana.

“Nikada se nisam protivio toj borbi s Cruzom. Moj najveći cilj u ovom trenutku je srušiti Silvin rekord u broju obrana titule i mislim da sam sposoban to napraviti. Tako da bih trebao imati stvarno dobar razlog da skrenem s tog puta. Već sam se borio u bantamu. Ja sam jako sitan tip. Ne bojim se te borbe”, rekao je Johnson na press konferenciji nakon UFC 197 priredbe.

Cruz je 2011. izborio jednoglasnu sudačku odluku nad Johnsonom u borbi za naslov UFC-ove bantam kategorije. Nakon te borbe “Mighty Mouse” se spustio u muha kategoriju i krenuo u neporaženi niz i dominaciju kojoj i danas svjedočimo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI