“Mighty Mouse” potrgao ligament koljena u prvoj rundi: Nije problem, već sam se borio sa slomljenim udovima

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2016 10:43h Autor:

Demetrious Johnson & Tim Elliot

Najbolji borac na svijetu, Demetrious Johnson, prošle je subote imao pune ruke posla kada je po deveti put branio svoju UFC titulu protiv pobjednika The Ultimate Fighter 24 turnira, Tima Elliota. Prvak muha kategtorije u konačnici je obranio naslov jednolasnom sudačkom odlukom, ali borba nije bila tako lagana kao što je prvak možda mislio da će biti.

“Mighty Mousu” je nastup otežala i ozljeda koljena koju je pretrpio u prvoj rundi, otkrio je Johnson na MMA Houru kad ga je Ariel Helwani upitao postoji li mogućnost da se vrati u akciju na UFC 209 priredbi u ožujku.

“To bi moglo biti prebrzo. Idem na magnetnu rezonancu, vjerojatno u utorak, ili srijedu. Mislim da imam djelomičnu rupturu LCL-a (lateralni kolateralni ligament) u desnom koljnu. Dogodilo se u prvoj rundi dok smo se hrvali, čuo sam da je nešto puklo i mislim da sam istegnuo, ili potrgao LCL. Došlo je do rupture koljena, znam taj osjećaj. Još uvijek je otečeno, kad splasne oteklina obavit ću magnetsku rezonancu da budem siguran.”

Unatoč očitim znakovima potencijalno opasne ozljede Johnson je kao pravi prvak uspio ostati sabran i osvojio runde za konačnu pobjedu odlukom.

“Andrenalin preuzme. Borio sam se sa slomljenom nogom, slomljenim rebrom, slomljenom rukom…tako da kad je puklo sam pomislio, uredu, zabavno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI